Naken dusch

naken dusch

Alla duschar är upptagna. Jag får vänta på min tur. Naken. Och det är bara jag som är naken. Övriga tjejer och tanter har baddräkten på. "Herrar" stod det på dörren och så gick jag rätt in i duschen där en tight kvinna i års åldern stod naken och sa "ojdå!" och skrattade till lite. Aldrig en naken tjej/tant hos killarna! Min son är 7 och skulle ALDRIG mer duscha i skolan efter en sådan grej. (nu ser jag i och för sig hans åriga fröken.

Naken dusch - antigen

Sex första året efter förlossningen. Allt för föräldrar rekommenderar - Bebis. Jag skulle känna likadant! Åh tack tack lilla Åh tack tack lilla son! Nu kan du äta choklad - och hjälpa tjejer med bröstcancer Nu är Rosa bandet-perioden igång och vår favoritchoklad, Geisha, skänker pengar till forskningen för varje produkt du köper. Det har vi tagit reda på. Mer spännande än så blir det inte. naken dusch

Naken dusch - Addicted Official

Det här gjorde mig lite förskräckt. Eller är jag pryd? Vissa människor gillar man lite extra. Men jag skulle aldrig själv vara naken och duscha tillsammans med dem, det verkar direkt olämpligt! Jag kan vara naken här hemma utan att han bryr sig, men det är väl på gränsen har jag tänkt. Kommentera inlägget Avbryt svar E-postadressen publiceras inte.

Naken dusch Video

Nakna kvinnor

0 kommentarer